Donaris 930 x 122

cez

CEZ își bate joc de noi! Cartiere întregi stau fără curent de două zile

CEZ își bate joc de noi! Cartiere întregi din Pitești stau fără curent de două zile. Cu greu, fiindcă nimeni nu ne-a răspuns la Info Linia pentru clienți, am aflat de pe Facebook ce se întâmplă, de la alți piteșteni care trec prin această situație impardonabilă.

Citiți și: Peste 1 milion de clienți trebuie să știe asta. Ce s-a întâmplat cu CEZ

„Este a doua zi când, între orele 8:30 – 16:30 PTA -urile CEZ din Tancodrom, Papucești, Turcești, DJTA, Garaj Petrol, MontanStar și Craiovei sunt deconectate de la rețeaua de energie electrică !!!
Motivul: branșarea noului magazin Penny din Calea Drăgășani!

 

Citiți și: CEZ Vânzare a fost vândut. Ce se întâmplă cu 1.4 milioane de clienți

 

Am sunat la CEZ, Primăria Pitești, ANPC și chiar am discutat cu un agent de poliție aflat în patrulare în zonă, toți au spus să fac reclamație!!!

Cui? ANPC ul mi-a cerut reclamație?!? Nu au agenți de teren!

Toate străzile limitrofe Caii Drăgășani nu au energie electrică. Oamenii stau fără căldură în casă într-o zi în care ninge. Stau fără apă caldă, internet și tot ce înseamnă echipamente pentru cei ce lucrează de acasă sau au societăți in zona!

Primăria Pitești este cea care a autorizat construcția respectivului proiect, nu cumva trebuia sa tina cont și de aceste probleme? De ce nu s-a lucrat pe timp de noapte? […]

Atitudinea Civică este direct proporționala cu respectul primăriei și al furnizorilor de utilități fata ce cetățeni / consumatori!”, este mesajul unui client CEZ din Pitești.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90