930X122 MAIA

jandarmi

Cinci tineri, prinși de jandarmi cu substanțe interzise

Cinci tineri au fost prinși de jandarmi cu substanțe interzise în acest weekend. Este vorba despre tineri cu vârste cuprinse între 19 și 26 de ani, din Pitești și Curtea de Argeș.

Citiți și: Un cunoscut actor și vlogger român, prins drogat la volanul mașinii sale

Aveau asupra lor fragmente vegetale uscate, susceptibile a avea efect psihoactiv, interzise de legislația în vigoare.

Pe numele celor cinci tineri, jandarmii au întocmit actele necesare începerii cercetărilor, conform prevederilor articolului 4, alin. (1) din Legea nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Citiți și: Pitești. Trei puștani care au furat în 2021, pedepsiți ACUM!

Actele întocmite, împreună cu substanțele ridicate în vederea confiscării vor fi predate Biroului pentru Combaterea Crimei Organizate Pitești, pentru continuarea cercetărilor.”, precizează Jandarmeria Argeș.

Alte 15 fapte de natură contravențională au constatat jandarmii argeșeni în acest weekend, pe timpul desfășurării misiunilor specifice.

Tot în acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni au aplicat un număr de 15 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6.600 lei, pentru încălcări ale prevederilor Legii 61/1991 Rep., pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, dar și pentru încălcări ale prevederilor Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, fiind confiscată cantitatea de 2,8 mc lemn foc molid.”, mai transmite IJJ.

Foto principal: descriptiv

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

570 X 90 POSADA 3