930×122 CAPRA 5

angajări

Colosul Dacia face angajări!

Colosul Dacia face angajări!

Citiți și: Anunțul uluitor făcut astăzi de Dacia!

Mihai Bordeanu, country manager la Dacia Romania, spune că societatea numără aproape 15.000 de angajați în România, iar anul acesta vor mai fi angajați însă 500, conform Profit.ro.

”Avem aproape 15.000 de angajați, iar anul acesta o să mai angajăm 500. (…) Avem o problemă cu forța de muncă?

Citiți și: Eroare critică la unele Dacii noi – Frânează fără obstacole în fața!

Sigur, e una dintre ele. Numai că trebuie să o știm, o conștientizăm și încercăm să o rezolvăm”, a declarat Mihai Bordeanu, country manager la Dacia Romania, în cadrul unei dezbateri organizată de Impetum Group.

Citește și: Record pe piața auto românească!

Reprezentanul Dacia Romania a vorbit despre suprapunerea mai multor crize, inclusiv criza din sectorul de logistică, în care se caută 10.000 de șoferi pentru a transporta materii prime și produse în Europa.

Citește și: Un spital central în care merg mulți argeșeni se închide temporar

”Crizele apar practic de la o zi la alta. Aflăm că am rezolvat o situație cu anumite componente electronice și a apărut altceva.

Nu e o criză, e o nouă realitate și trebuie să ne uităm la ea când ne facem planurile. Îngrijorare pentru mine nu e cuvântul potrivit, preocupare, da”, a mai spus Mihai Bordeanu, country manager la Dacia Romania.

Detalii, AICI – Dacia face angajări

Foto: descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3