Donaris 930 x 122

enel

Compania gigant care oferă cel mai mic preț!

Compania gigant care oferă cel mai mic preț!

Citiți și: Cireșe cu preț de… aur! 1 kg, preț colosal!

PPC Energie România, fosta Enel România, vine cu o ofertă concurențială de energie electrică.

Aceasta se adresează clienților casnici și propune un preț sub cel mai mare plafon.

Citiți și: Ați da 12.000 de € pentru un ARO?

Este prima ofertă de acest fel venită din partea unui furnizor cu portofoliu mare de clienți casnici, în afară de Hidroelectrica.

Oferta lansată de PPC Energie se numește Relaxat Promo, dar se adresează doar clienților noi, nu și celor existenți.

Oferta este valabilă pentru toată țara.

Compania propune un preț fix al energiei active de 0,59 de lei/kWh.

La această sumă se adaugă tarifele de transport și distribuție și taxele.

Astfel, în final prețul din factură va fi cuprins între 1,15 lei/kWh, pentru clienții din zona Muntenia Sud și Banat, unde taifele de distribuție sunt cele mai mici, și 1,27 lei/kWh pentru zona Muntenia Nord, unde sunt cele mai mari tarife de distribuție, scrie economica.net.

Compania gigant care oferă cel mai mic preț!

Oferta presupune însă și plata unui abonament de 36 de bani pe zi, dar de care clientul beneficiază de două intervenții de urgență pe an, în valoare de maximum 450 de lei fiecare, la instalațiile electrice, de apă și canalizare, lacătușerie, repararea boilerelor electrice.

Prețul este fix timp de un an, iar oferta expiră la finalul lunii martie.

Compania explică în ofertă:

,,Prezenta ofertă promoțională prevede un preț contractual mai mic decât prețul final plafonat în cuantum de 1.30 lei/kWh, stabilit conform OUG nr. 27/2022, cu modificările și completările ulterioare, aplicabil pentru pragurile de consum lunar înregistrate menționate la punctul (3) de mai sus (cel de 1,30 lei.kWh). Astfel, pentru evitarea oricărui dubiu, prețul contractual se va aplica pe parcursul celor 12 luni de valabilitate ale condițiilor economice doar în acele luni în care consumul înregistrat la locul de consum va fi între 100,01 și 300 kWh, exclusiv pentru consumul lunar de energie electrică ce depășește 255 kWh, precum și integral pentru consumul lunar de energie electrică mai mare de 300 kWh/lună.”

Detalii suplimentare, AICI.

Foto: Descriptiv/stirileprotv.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3