EcoMoto 930×122

capital

CONACE BOIEREŞTI DIN ARGEŞ, LA VÂNZARE! VEZI LA CE PREŢURI!

Publicaţia Capital a realizat un top al celor mai scumpe 10 conace boiereşti scoase la vânzare. Conform sursei citate, judeţul Argeş are două conace prezente în acest top.

Citiți și: Dacia rupe TOP-urile

Este vorba de Vila „Bulandra”, din Ştefăneşti, evaluată la 210.000 de euro şi situată pe poziţia a 10-a a topului, şi de un conac din Măniceşti (comuna Băiculeşti), evaluat la 270.000 de euro şi aflat pe locul 8.

Vila soţilor Lucia Sturdza şi Tony Bulandra a fost construită în 1896 de meşterii castelului Peleş din Sinaia. Astăzi, vila are o suprafaţă locuibilă de 344 mp, un teren de 7.852 mp, piscină, cramă, seră şi anexă.

Citiți și: ARGEȘUL, ÎN TOP LA ACCIDENTE DE MUNCĂ

Conacul din Măniceşti are şapte camere cu o suprafaţă utilă de 625 mp şi dispune de un teren de 2.000 mp cu o livadă de pomi fructiferi şi viţă de vie. Reabilitarea clădirii a început în 2012 şi acum se află la stadiul de finisaje interioare.

Pe primul loc la nivel naţional se află Vila „Brătianu” din Bucureşti, evaluată la 6 milioane de euro.

(Foto: Capital)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90