930 x122 grota rece

bacalaureat 2020

bacalaureat

CONDIŢII DE PROMOVARE LA BAC. CE FAC ELEVII AFLAŢI ÎN IZOLARE SAU POZITIVI COVID-19

Pentru a fi declarat promovat la Bacalaureat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiții, cumulativ:

Citiți și: SITUAŢIA ÎN ARGEŞ LA BACALAUREATUL DE TOAMNĂ: S-A PICAT PE RUPTE!

• recunoașterea/echivalarea tuturor probelor de evaluare a competențelor lingvistice și digitale;

• susținerea tuturor probelor scrise și obținerea notei 5 (cel puțin) la fiecare dintre acestea;

Citiți și: BACALAUREAT/FINAL: TOŢI „ZECARII” DIN ARGEŞ SUNT FETE

• obținerea mediei 6 (cel puțin) la probele scrise.

Soluţii pentru elevii aflaţi în izolare / pozitivi Covid-19

„Elevii aflați în izolare/confirmați pozitiv cu noul coronavirus vor susține examenul de Bacalaureat în etapa specială, începând cu data de 6 iulie. La această etapă vor participa doar absolvenții care au avut temperatura peste maximul admis, au fost in izolare, carantină, au afecțiuni cronice care pot crește receptivitatea sau severitatea afecțiunii în contextul pandemiei, sunt spitalizați/internați, în prima etapă a examenelor naționale, pentru diverse afecțiuni.Ministerul Educației și Cercetării pune la dispoziția celor interesați linia TELVERDE 0800801100 pentru sesizarea eventualelor disfuncționalități pe durata probelor scrise. Numărul va fi disponibil în perioada 22 – 25 iunie, între orele 8:00 – 16:00.”, precizează IŞJ Argeş.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3