930×122 CAPRA 5

bacalaureat 2020

UN SINGUR ELEV DIN ARGEŞ A SUSŢINUT ASTĂZI PROBA LA BACALAUREAT

Astăzi, 6 iulie, s-a desfășurat prima probă scrisă din cadrul etapei speciale a examenului național de bacalaureat. Un singur candidat s-a înscris pentru susținerea probei de Limbă și literatură română, care a fost prezent.

Citiți și: SITUAŢIA ÎN ARGEŞ LA BACALAUREATUL DE TOAMNĂ: S-A PICAT PE RUPTE!

„Nu au fost incidente, totul s-a desfășurat conform metodologiei.Subiectul și baremul de corectare pentru proba de Limba și literatura română au fost publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15.00. Marți, 7 iulie, are loc proba obligatorie a profilului iar miercuri, 8 iulie, se va desfășura proba la alegere a profilului și specializării. Primele rezultate vor fi afișate vineri, 10 iulie, până la ora 12.00. Contestațiile pot fi depuse în ziua de 10 iulie, în intervalul orar 14:00 – 19:00. Rezultatele finale vor fi afișate duminică, 12 iulie.”, a precizat Dumitru Tudosoiu, Inspector Şcolar General.

Citiți și: REZULTATE SLABE LA BACALAUREAT ÎN ARGEȘ

(Foto: descriptiv / Sursa FOTO: edupedu.ro)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3