Donaris 930 x 122

itm

CONTROALE NOCTURNE ÎMPOTRIVA MUNCII LA NEGRU

Inspecţia Muncii şi Poliţia Argeş au încheiat planul comun de acţiune „Black Market” pentru prevenirea, descoperirea și sancţionarea muncii „la negru”.

Citiți și: S-a decis! Angajatorii nu vă mai pot obliga să faceți asta!

Astfel, inspectori de muncă de la ITM Argeş și polițiști de la Serviciul de Investigare a Fraudelor au făcut recent controale atât în timpul zilei, cât şi al nopţii. Este vorba de 19 controale, dintre care 13 au fost în domeniul construcţiilor, un control într-o fabrică de confecţii şi alte 5 în restaurante și baruri.

Au fost sancţionaţi 8 angajatori care aveau lucrători „la negru”. Amenda totală s-a ridicat la 150.000 de lei, fiind găsite 15 persoane fără forme legale de încadrare în muncă. De asemenea, după cum v-am mai informat, a fost întocmit un dosar penal în cazul unei firme de construcţii din Bucureşti cu punct de lucru în Albota, judeţul Argeş, acolo unde nu mai puțin de 9 persoane lucrau „la negru”.

Citiți și: ITM: Sancțiuni de peste 1 milion de €!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3