Donaris 930 x 122

amenzi

Control inopinat în Piteşti, comercianţi amendaţi pe loc

Astăzi, poliţiştii locali din cadrul Compartimentului Activităţi Comerciale – Poliţia Locală Piteşti, alături de reprezentanţi ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi Siguranţa Alimentelor şi poliţişti locali din cadrul Serviciului Siguranţă Publică, au efectuat un control inopinat în Piaţa Smârdan şi Piaţa Ceair.

Citiți și: Inspectorii ISU Argeș, foc și pară pe „disidenții” pandemiei

Controalele au fost efectuate în baza mai multor sesizări din partea cetăţenilor, privind nerespectarea actelor de comerţ.

Au fost verificate: atestatele de producător, carnetele de comercializare, afişarea şi etichearea corespunzătoare a preţurilor, modul de ocupare a domeniului public, etc.

Citiți și: Amenzi grele pentru publicarea fără acord a imaginilor cu maşini şi numărul lor de înmatriculare

Urmare a controalelor, au fost aplicate un număr de 11 sancţiuni contravenţionale conform legislaţiei în vigoare, motivele fiind neafişarea preţurilor și neetichetarea corespunzătoare a produselor.

 

 

În contextul creşterii riscului de răspândire a efectelor epidemiei de Sars-CoV-2, precum şi cu ocazia apropierii sărbătorilor pascale, controalele vor fi zilnice, în scopul respectării siguranţei cetăţenilor şi a normelor legale privind legislaţia în vigoare.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441