Donaris 930 x 122

amenzi

Control inopinat în Piteşti, comercianţi amendaţi pe loc

Astăzi, poliţiştii locali din cadrul Compartimentului Activităţi Comerciale – Poliţia Locală Piteşti, alături de reprezentanţi ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi Siguranţa Alimentelor şi poliţişti locali din cadrul Serviciului Siguranţă Publică, au efectuat un control inopinat în Piaţa Smârdan şi Piaţa Ceair.

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

Controalele au fost efectuate în baza mai multor sesizări din partea cetăţenilor, privind nerespectarea actelor de comerţ.

Au fost verificate: atestatele de producător, carnetele de comercializare, afişarea şi etichearea corespunzătoare a preţurilor, modul de ocupare a domeniului public, etc.

Citiți și: Avertisment clar: Aveți grijă, luați amendă!

Urmare a controalelor, au fost aplicate un număr de 11 sancţiuni contravenţionale conform legislaţiei în vigoare, motivele fiind neafişarea preţurilor și neetichetarea corespunzătoare a produselor.

 

 

În contextul creşterii riscului de răspândire a efectelor epidemiei de Sars-CoV-2, precum şi cu ocazia apropierii sărbătorilor pascale, controalele vor fi zilnice, în scopul respectării siguranţei cetăţenilor şi a normelor legale privind legislaţia în vigoare.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90