Donaris 930 x 122

smartykids pitești

Copiii de la SmartyKids, premiați din nou la Competiția Internațională online de Aritmetică Mentală

Copiii de la SmartyKids Pitești au fost din nou premiați la Competiția Internațională online de Aritmetică Mentală.

Citiți și: SmartyKids: Abordare inovatoare în educația copiilor

La sfârșitul lunii octombrie s-a desfășurat cea de-a treia rundă a competiției.

Rezultatele obținute de micuții de la SmartyKids Pitești i-au făcut mândri atât pe profesorii care i-au învățat ”tainele” abacului”, cât și pe părinții lor care i-au susținut.

Citiți și: SmartyKids Pitești, pentru copii isteți! Aritmetică mentală pentru dezvoltare multilaterală

La etapa din luna octombrie, cea de-a treia a Campionatului World Mathematics League, micuții de la SmartyKids Pitești au obținut pentru România un titlu de campion, un premiu I, un premiu II, trei premii III și 8 mențiuni. Aceștia sunt:

Campion – Amelia Păunescu 

Locul 1 – Sara Ion

Locul 2 – Nicholas Panțâru

Locul 3 – Rareș Strat, Rareș Popescu Nedelcu, Bryan Floricel

Istețul Nicholas Pantaru și-a demonstrat talentul și abilitățile de calcul și a reușit să se poziționeze pe locul 9 în România și locul 20 mondial, la categoria lui de vârstă.

Reamintim că, World Mathematics League se desfășoară în 12 etape (câte o etapă pe lună, timp de 1 an de zile).

În prima etapă a campionatului desfășurat la Cairo, România s-a clasat pe locul 1. Subiectul pe larg, aici – SmartyKids Pitești are copii olimpici! Au adus României primul loc la un concurs internațional de aritmetică

Și în a doua etapă, isteții de la SmartyKids Pitești au obținut rezultate onorabile. Subiectul pe larg, aici – Rezultate remarcabile pentru isteții de la SmartyKids Pitești la a doua etapă a World Mathematics League

Mai multe detalii despre cursul de aritmetică mentală găsiți aici – SmartyKids Pitești – Aritmetica mentală modelează abilităţile mentale şi creative ale copilului tău.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90