930×122 CAPRA 5

smartykids pitești

Copiii de la SmrtyKids Pitești și Mioveni, rezultate onorabile la Campionatul World Mathematics League din Cairo

Elevii de la SmartyKids Pitești și Smartykids Mioveni au obținut și în runda din luna noiembrie a Campionatului World Mathematics League din Cairo punctaje foarte bune la proba de aritmetică mentală.

Citiți și: SmartyKids: Abordare inovatoare în educația copiilor

Micuții au adus României un titlu de Champion of Champion, trei titluri de campioni, un premiu II, un premiu III și opt mențiuni.

Elevii care au reușit aceste rezultate onorabile sunt:

Citiți și: SmartyKids Pitești, pentru copii isteți! Aritmetică mentală pentru dezvoltare multilaterală

Titlu de Champion of Champion – Păunescu Amelia

Titlu de campion – Ion Sara Isabel; Coșereanu Rareș; Mihai Panțâru Nicholas

Locul II – Popescu Nedelcu Rareș Andrei

Locul III – Strat Rareș

Mențiuni – Bryan Matteo Floricel; Pascu Denis Matei; Mușescu Matei Constantin; Meilă Ayan Andrei; Meilă Alessia Maria; Stăncuțu Ilinca; Ristici Erick; Popescu Anastasia Maria.

„Pentru un profesor este o mare bucurie să întâlnească elevi curioși, conștiincioși și interesați de ceea ce ne reprezintă, elevi care ne demonstrează în fiecare lună că sunt smarty.

Le mulțumesc și părinților pentru implicarea lor în formarea unor caractere puternice, foarte bine pregătite pentru viitoarele provocări și pentru încrederea pe care ne-au acordat-o permițându-ne să contribuim și noi la construirea unui viitor frumos”, este mesajul transmis de cadrele centrelor SmartyKids Pitești și Mioveni.

Reamintim că, World Mathematics League se desfășoară în 12 etape (câte o etapă pe lună, timp de 1 an de zile).

În prima etapă a campionatului desfășurat la Cairo, România s-a clasat pe locul 1. Subiectul pe larg, aici – SmartyKids Pitești are copii olimpici! Au adus României primul loc la un concurs internațional de aritmetică

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3