Donaris 930 x 122

smartykids pitești

SmartyKids Pitești – Aritmetica mentală modelează abilităţile mentale şi creative ale copilului tău

Aritmetica mentală este unul dintre cele mai frecventate cursuri la SmartyKids Pitești. Copiii care practică acest curs ajung să-și dezvolte rapid abilitățile și potențialul, iar unii dintre ei reușesc să dobândească performanțe incredibile.

Citiți și: SmartyKids: Abordare inovatoare în educația copiilor

De-a lungul timpului, ePitești a prezentat rezultatele incredibile la care ajung micuții care merg în centrele SmartyKids ⬇️

Citiți și: SmartyKids Pitești, pentru copii isteți! Aritmetică mentală pentru dezvoltare multilaterală

Copiii care merg la SmartyKids au performanțe uimitoare!

Pitești: Performanțe uimitoare ale copiilor de la Smarty Kids

SmartyKids Pitești are copii olimpici! Au adus României primul loc la un concurs internațional de aritmetică

SmartyKids Pitești a dat startul înscrierilor pentru o nouă grupă, iar cu această ocazie oferă o lecție demo gratuită. Aceasta se va ține vineri, 25 noiembrie, între orele 17:00 – 18:00

Nu rata ocazia și înscrie-ți și tu copilul!

Despre Aritmetica mentală

Matematică mentală este un sistem original de dezvoltare a intelectului pentru copii prin utilizarea instrumentului numit soroban (cuvânt de origine japoneză) sau abac (cuvânt de origine chineză).

Cursul modelează abilităţile mentale şi creative ale copilului: calcule rapide, interacţiunea interemisferică, memoria, dexteritatea, concentrarea atenţiei, viteza procesului de gândire, gândirea analitică şi creativă, rapiditatea reacţiei, metode inedite de rezolvare a problemelor.

În prima etapă copilul foloseşte sorobanul, în a două etapă începe vizualizarea, iar apoi copilul calculează mental!

De ce să alegi SmartyKids?

Pentru că au o abordare diferită! Aici nu se fac numai calcule pe soroban, ci sunt îmbinate cu diverse alte activități care contribuie la dezvoltarea interacțiunii interemisferice, precum desenele în oglindă (cu ambele mâini deodată), exerciții logice, de concentrare.

 

Dacă ai un copil care iubește cifrele și îi place să calculeze sau care, dimpotrivă, crezi că are dificultăți la matematică, memorează mai greu sau nu se poate concentra înscrie-l la cursurile SmartyKids!

SmartyKids are sediu în Pitești, pe Bulevardul Libertății, nr. 13, dar și în Mioveni, pe Frații Golești, în blocul T6, scara A, apartament 1.

Pentru înscrieri, precum şi orice alte detalii, puteți folosi următoarele date de contact:

Tel. 0769.053.396 – Dana Popescu

Facebook SmartyKids Piteşti

E-mail: pitesti-trivale@smarty-kids.ro

www.smarty-kids.ro/pitesti-pitesti-contact/

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90