EcoMoto 930×122

smartykids pitești

Medalie de argint pentru SmartyKids Pitești la Olimpiada internațională de aritmetică mentală

SmartyKids Pitești s-a întors acasă cu o medalie de argint de la Olimpiada internațională de aritmetică mentală care s-a desfășurat în Bulgaria, la Albena.

Citiți și: SmartyKids: Abordare inovatoare în educația copiilor

Ayan (foto) a fost campionul care s-a clasat pe locul 2, câștigând argintul.

Citiți și: SmartyKids Pitești, pentru copii isteți! Aritmetică mentală pentru dezvoltare multilaterală

La marea competiție, copiii de la SmartyKids Pitești și-au testat forțele și cunoștințele cu peste 600 de copii din lumea întreagă.

Pentru noi, toți copiii de la Smartykids Pitești care au participat la Olimpiada internațională de aritmetică mentală din Bulgaria, Albena, sunt câștigători.

Au fost și lacrimi și întristare și emoții, însă toate acestea îi motivează pe cei mici să fie din ce în mai buni, iar noi suntem convinse că la următoarea competiție vor fi printre medaliați.

Felicitări tuturor copiilor pentru efortul depus, pentru ambiție și mult succes în continuare!

Suntem mândre de voi!”, au ținut să transmită coordonatorii copiilor participanți.

Rezultatele la care ajung micuții care urmează cursurile SmartyKids sunt de-a dreptul impresionante. Descoperiți performanțele micuței Amelia, AICI – Copiii care merg la SmartyKids Pitești au performanțe uimitoare! 

SmartyKids are centru în Pitești, pe Bulevardul Libertății, nr 13, dar și în Mioveni. Subiectul pe larg, AICI: Noutate absolută! SmartyKids, acum și la Mioveni

 

Dacă vrei o alternativă utilă de petrecere a timpului pentru copilul tău, vino la SmartyKids Pitești! Aici îl poți înscrie pe cel mic la diferite cursuri care să-i dezvolte abilitățile și inteligența.

Pentru înscrieri, precum şi orice alte detalii, puteți folosi următoarele date de contact:

Tel. 0769.053.396 – Dana Popescu

Facebook SmartyKids Piteşti

E-mail: pitesti-trivale@smarty-kids.ro

www.smarty-kids.ro/pitesti-pitesti-contact/

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3