EcoMoto 930×122

copil mort

Copil de 6 ani, mort în curtea casei! A fost strivit de o poartă

Copil de 6 ani, mort în curtea casei! A fost strivit de o poartă

Citiți și: Patru copii prinși sub dărâmăturile unui internat prăbușit. Un băiat a decedat

Tragedie fără margini pentru o familie din Otopeni.

Un copil de doar șase ani a murit după ce o poartă metalică a căzut peste el, notează Observatornews.ro

Citiți și: Înfiorător! Copil de 9 ani a murit în fața părinților căzând cu bicicleta

Incidentul s-a petrecut cu puțin timp înaintea serii, când micuțul a fost lăsat nesupravegheat preț de câteva minute în timp ce se juca.

Copil de 6 ani, mort în curtea casei!

Când mama a ieșit din casă, l-a găsit pe cel mic strivit, sub poarta metalică. După ce l-a găsit pe copil inconștient, femeia a plecat cu micuțul la microstația de ambulanță din oraș.

Potrivit sursei citate, băieţelul a fost grav lovit la cap şi a intrat pe loc în stop cardio respirator. Medicii l-au resuscitat preț de o oră, însă fără niciun rezultat.

Poliţiştii au deschis acum o anchetă şi urmează să stabilească cum s-a produs mai exact tragedia.

„La data de 14 iunie a.c., în jurul orei 20:24 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către un cadru medical de la Microstatia de Ambulanță SABIF, din Otopeni, cu privire la faptul că a declarat decesul unui copil, adus de mama sa, aceasta precizând faptul că a căzut o poartă peste el.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Otopeni, pentru efectuarea activităților din competență precum și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Ilfov.

În cauză, polițiștii de investigații criminale efectuează activități specifice, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, au reprezentanții Poliției.

Foto descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90