930×122 CAPRA 5

copil mort

Patru copii prinși sub dărâmăturile unui internat prăbușit. Un băiat a decedat

Patru copii prinși sub dărâmăturile unui internat prăbușit. Un băiat a decedat

Citiți și: Un fost președinte al României, internat de urgență!

Unul dintre pereții internatului unui liceu s-a prăbușit, ieri, peste patru copii cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani.

Trei dintre aceștia au fost scoși de pompieri de sub dărâmături și transportați la spital, iar cel de-al patrulea, în vârstă de 17 ani, a decedat.

Citiți și: Înfiorător! Copil de 9 ani a murit în fața părinților căzând cu bicicleta

Una dintre cele trei victime este intubată și transportată la spital, în timp ce două adolescente sunt conștiente, dar cu multiple traumatisme.

Nenorocirea s-a petrecut la internatul Licelului ,,Tamasi Aron” din Odorheiul Secuiesc, județul Harghita.

Ministrul Educației, Ligia Deca, a convocat de urgență, aseară, conducerea Ministerului Educației pentru stabilirea modalității în care instituția poate interveni în acordare de sprijin, potrivit Digi24.

Patru copii prinși sub dărâmăturile unui internat prăbușit. Un băiat a decedat

Colegii victimelor au fost preluați de familii sau cazați la un internat din vecinătate, în siguranță, potrivit Inspectoratului Școlar Harghita.

La locul intervenției au fost alocate:

– 2 mașini de stingere, 1 descarcerare, 1 camion, 1 container multirisc, 1 ambulanți SMUR, 2 ambulanțe SAJ și 3 echipaje ale serviciilor voluntare pentru situații de urgență.

Polițiștii au deschis anchetă.

Foto: Digi24.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90