930×122 CAPRA 5

alocații

Cresc alocațiile de stat pentru copii!

Cresc alocațiile de stat pentru copii!

Citiți și: Val de îmbolnăviri! Afecțiunea care nu „dă semne că se va opri!”

Guvernul pregătește majorarea alocațiilor de stat pentru copii cu 5,1% începând cu 1 ianuarie 2023, spun surse guvernamentale pentru stiripesurse.ro

Pentru copiii cu vârsta de până la 2 ani, alocația se va mări cu 30 de lei pe lună.

Citiți și: Cantonament cu final nefercit, în Argeș. Mai mulți copii au ajuns la spital

Copiii cu vârsta cuprinsă între 2 ani şi 18 ani, precum şi pentru tinerii care au împlinit vârsta de 18 ani şi care urmează cursurile învăţământului liceal sau profesional, vor beneficia de o majorare a alocației cu 12 lei/lună.

Copiii cu handicap cu vârsta până la 3 ani vor primi alocația majorată cu 30 de lei pe lună, iar copiii cu handicap cu vârsta cuprinsă între 3 ani şi 18 ani, vor primi 12 lei pe lună în plus la alocație.

Ministerul Muncii urmează să înainteze propunerea Ministerului Finanțelor.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

9 comentarii

  • Alin spune:

    Dati mai multi banii copiilor ce sunt 12 lei la un copil?Ce marire este acest 12 lei la alocatie !Voi stiti cate ar trebui unui copil ?ce ia cu 12 lei? 2 Sticle de suc ?sa va fie rusine guvernanti de doi 2 banii!

  • Sava spune:

    Nu vă este rușine voi măriți alocațiile cu 12lei exact cat plătiți voi masa pe zi la cantina voastră de săraci cu duhul,și voi măriți alocațiile copiilor cu 12 lei pe lună, mi-e silă că v-am votat și că trăiesc în această țară frumoasă dar cu niște oamenii infecți că voi.RUSINEEEEE.

  • Mihai spune:

    MIZERABILI ce sunteți de politicieni ucigași care l-ați omorât pe Ceaușescu care avea grija de copii pensionari,muncitori…va BATEȚI JOC DE NOI?

  • ADINA _ Maria Folgosi spune:

    Bătaie de joc creșteți voi copii voștri și să ai și un copil bolnav cu handicap gradul 1 cu 12 lei mărire bătaie de joc nu vad fi rușine imbecililor 😡😡😡

  • Ionut spune:

    Vas rasticni ca pe Hristos dac as putea naveti mila de copiii si de cei cu handicap.umiliti copiii cu 12 lei ati jurat cu mina pe biblie ca ajutati tara nu sa furati scumpiti tot mergeti in tara si vedeti cai destrusa

  • Elena spune:

    C’è face un copil cu 12 lei pe l’una. Ar trebui sa puneti mai mult la un copil nu doar sa mariti pensiile la pensionari si sa mai primeasca si vouchere de 250 lei.

  • Dorina Suci spune:

    Daa…toate se scumpesc cu 100% și ei măresc alocațiile cu 12 lei!!!!
    Rușinee!!!
    Ar trebui sa dam lor salariile noastre și alocațiile sa trăiască măcar o luna cu ele!!!

  • Carmen Ursu spune:

    Sa va fie rușine ce cumperi cu 250 lei la in copil ce ii la școală voi ați trai asa

  • Ionela spune:

    Rușine sa va fie !ce poți lua unui copil cu 12 lei?bine ca vouă infecțiilor va creșteți într-una salariile! Bătaie de joc !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90