930 x122 grota rece

fără permis

Cu tupeu la volan, dar fără permis! Se plimba liniștit prin oraș!

În ziua de 20 decembrie a.c., polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în mod deosebit a conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Citiți și: Băutura fără alcool, din cauza căreia poți rămâne fără permis

În urma verificărilor, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Mioveni au depistat un bărbat de 63 de ani, din Domnești, care conducea un autoturism pe b-dul Dacia din Mioveni, iar în urma verificărilor, s-a constatat că cel în cauză nu deține permis de conducere, transmite IPJ Argeș. 

Potrivit sursei citate, în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Citiți și: Tupeu, nu glumă! Pentru a noua oară prins la volan fără permis!

Sancțiuni aplicate de polițiști

Ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii argeșeni au aplicat peste 150 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 30.000 de lei.

Totodată a reținut, în vederea suspendării dreptului de circulație, 17 permise de conducere și au retras 5 certificate de înmatriculare.

Foto: arhivă ePitești.ro/descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3