930×122 CAPRA 5

conducere fără permis

Culmea tupeului! Un tânăr a fost prins conducând fără permis, de două ori în aceeași seară

Culmea tupeului! Un tânăr a fost prins conducând fără permis, de două ori în aceeași seară

Citiți și: Un elev al Școlii de Poliție a făcut praf o autospecială!

Un tânăr, în vârstă de 18 ani, din localitatea Cuca, a fost prins de polițiști, pe raza localități Cocu, conducând fără permis, de două ori în aceiași seară.

A doua abatere a avut loc la doar două ore distanță.

Citiți și: Inconștiență maximă pe Transfăgărășan. Ce a putut să facă un șofer e de-a dreptul șocant

„În seara zilei de 28 iulie a.c., în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au depistat un tânăr de 18 ani, din Cuca, care conducea un autoturism pe DJ 703 A, pe raza localității Cocu, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere.

Ca urmare, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără drept, conform art. 335 din Codul Penal.

De asemenea, în jurul orei 20:00, cel în cauză a fost din nou depistat de polițiști, tot pe raza localității Cocu.

După administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, transmite IPJ Argeș.

Foto: descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90