NOR CURIER 930X122

căsnicie

PREMIAȚI AZI PENTRU 50 DE ANI DE CĂSNICIE: „NE-AM RESPECTAT ȘI IUBIT MULT!”

Primăria Piteşti a organizat astăzi o nouă festivitate de premiere a cuplurilor care au împlinit 50, respectiv 60 de ani de căsnicie neîntreruptă. Este vorba de 19 cupluri care au serbat „nunta de aur” şi de un singur cuplu care a aniversat recent „nunta de diamant”. Fiecare a primit flori, cadouri şi câte 600 de lei, numai buni în prag de Paşte.

Citiți și: Argeș. Budeasa: Cuplurile care au împlinit 50 de ani împreună au primit câte 500 de lei

Festivitatea a fost oficiată de viceprimarul cu atribuții de primar Cornel Ionică şi de secretarul municipiului, Iosiv Cerbureanu.

Printre cei premiaţi s-au aflat şi soţii Ioana şi Livius Popescu. Sunt căsătoriţi de 50 de ani şi au un băiat. Secretul longevităţii lor în căsnicie? „Ne-a ajutat Dumnezeu și ne-am ajutat şi respectat reciproc. Aşa am reuşit să trecem peste toate, fie bune, fie rele!”, ne-a spus doamna Popescu. „Şi ne-am iubit mult!”, a adăugat soţul.

Citiți și: Vești bune pentru cuplurile infertile care vor copii!

Livius Popescu a lucrat ca inginer agronom, iar Ioana Popescu a fost profesor de matematică la școala nr. 4 din Piteşti și la școli din orașul Costești și comuna Merișani.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3