930X122 MAIA

diplome

ÎNCĂ 24 DE CUPLURI DIN PITEȘTI PRIMESC DIPLOME DE FIDELITATE

Consiliul Local al municipiului Pitești a aprobat încă 24 de propuneri ale Primăriei de premiere a unor cupluri care au împlinit 50, respectiv 60 de ani de căsătorie neîntreruptă.

Citiți și: Amendă uriașă pentru cei care fac asta!

Vor primi diplome de fidelitate și câte 600 de lei din partea municipalității cuplurile următoare:

Pentru 50 de ani de căsătorie – Maria și Petre Abălaru, Ștefania și Marin Bădescu, Maria și Constantin Bododea, Maria și Tudor Burtescu, Nadia și Mircea Dobrea, Eugenia și Pavel Dumitru, Mariea și Ion Ionescu, Carolina și Ion Ionică, Florica și Viorel Lazăr, Doina și Constantin Manea, Elena și Nicolae Moroiu, Floarea și Ion Moțoi, Olimpia și Gheorghe Nicolae, Lidia și Corneliu Oprescu, Gherghina și Constantin Popa, Maria și Pavel Rădulescu, Elena și Ion Simion, Geana și Ion Stănescu, Floarea și Constantin Stoica, Antoaneta și Ion Tomescu, Marioara și Ion Tudose, Ioana și Marin Urdeș.

Citiți și: NUNTĂ CU „DAR” ÎN PITEŞTI

Pentru 60 de ani de căsătorie – Floarea și Stelian Petre, Ecaterina și Petre Stama.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3