Donaris 930 x 122

abonamente

autobuz_publi

Cum se pot obţine abonamentele gratuite şi cu preț redus de la Publitrans

SC Publitrans 2000 SA şi asocierea CNCD-Girexim anunţă că s-au schimbat regulile privind eliberarea abonamentelor gratuite şi cu preţ redus în Piteşti.

Citiți și: Scene teribile într-un autobuz Publitrans. Ce transmite acum Poliția

Astfel, începând de mâine, 2 decembrie, eliberarea abonamentelor de călătorie gratuite şi cu tarif redus pentru cetăţenii şi pensionarii din Piteşti se va face numai în baza următoarelor documente: act de identitate în original, declaraţie de consimţământ completată de beneficiar (privind accesul pentru prelucrarea şi folosirea datelor cu caracter personal – un element de noutate) și cuponul de pensie original din luna anterioară (pentru abonamentele eliberate pensionarilor).

De asemenea, este nevoie de o declaraţie pe proprie răspundere potrivit căreia beneficiarul nu mai realizează alte venituri (pentru pensionarii cu venit net din pensie mai mic de 800 de lei pe lună inclusiv).

Citiți și: Pitești: Publitrans angajează! Toate detaliile, AICI

La eliberarea abonamentelor nu mai este necesară depunerea în copie a actului de identitate şi a cuponului de pensie. Cele două tipuri de declaraţii se găsesc la punctele de vânzare a biletelor şi abonamentelor sau pot fi descărcate de pe site-ul SC Publitrans 2000 SA, respectiv www.publitrans2000.ro, de la rubrica „Formulare online-Acte necesare”.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90