New Profesional Consult 930 x 122

dacia

Dacia a făcut anunțul IMPORTANT! S-a întâmplat!

Uzina Dacia de la Mioveni a fabricat modelul Jogger cu numărul 100.000, transmit reprezentanții Dacia, într-un comunicat de presă.

Citiți și: Moment crucial la Dacia!

Vehiculul care marchează acest jalon important de producție este un exemplar cu motorizare hibridă de 140 CP, în configurație cu 7 locuri și nivel de echipare Extreme. Modelul, de culoare Lichen Kaki, este destinat unui client din România.

Citiți și: Dacia, decizie radicală!

Prezentat în premieră mondială la Salonul auto de la Munchen, în toamna anului 2021, Jogger s-a impus în scurt timp drept cel mai accesibil vehicul de familie cu 7 locuri de pe piață.

Spațiul interior generos, caracterul polivalent și ergonomia remarcabilă sunt atribute care i-au adus modelului recunoașterea presei de specialitate, reflectată în premii precum „Best Value Car”, acordat în 2022 de publicația britanică Business Car, „Golden Steering”, atribuit de publicațiile germane Bild am Sonntag și Auto Bild, sau trofeul „Mașina Anului 2023”, acordat de publicația franceză L’Argus de l’Automobile.

Lider al segmentului C-Break din România încă din primul an de comercializare, Dacia Jogger a fost vândut, până la sfârșitul lunii februarie 2023, în peste 4.200 de exemplare.

Peste 90% din producția modelului este destinată exportului, cu precădere în țările Europei Occidentale.

Principalele piețe externe ale modelului Jogger sunt: Franța: 18.501 unități, urmată de Germania (11.351 unități), Italia (7.993 unități), Spania (4.467 unități) și Marea Britanie (3.848 unități)*.

Foto principal: arhivă ePitești.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90