930 x122 grota rece

dacia

DACIA A RENUNȚAT, PARȚIAL, LA SCHIMBUL TREI ÎN UNELE SECȚII

Dacia a renunțat de astăzi, parțial, la schimbul trei în unele secții.

Citiți și: Veste neașteptată de la Dacia!

„La Presaj și Aluminiu, spre exemplu, doar schimburile unu și doi mai lucreză integral. Numai o parte dintre salariații celor două secții mai vin la muncă în tura a treia. Este posibil să fie afectate și alte secții… La vopsitorie, în schimb, se lucrează full time”, a precizat, pentru ePitesti.ro, surse din interiorul Dacia.

Amintim că producția pe platforma industrială Dacia de la Mioveni a fost reluată parțial în data de 4 mai. La uzina Mecanică și Șasiuri, activitatea s-a desfășurat în trei schimburi, la uzina Vehicule s-a muncit în două schimburi, iar la Direcția Logistică România, într-un singur schimb.

Citiți și: Fantastic! Anunțul zilei vine de la Dacia

Din data de 11 mai, și uzina Vehicule a început să funcționeaze în trei schimburi și tot din 11 mai, activitatea de logistică a fost corelată cu redemararea uzinelor Groupe Renault din lume.

În ultima decadă a lunii trecute, administrația și Sindicatul Automobile Dacia au ajuns la un consens privind transformarea unor contracte de muncă pe perioadă determinată, în contracte pe perioadă nedeterminată, semn că producătorul de automobile vrea să-și asigure forța de muncă pe o perioadă lungă.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90