Donaris 930 x 122

spitalul judetean arges

DE ASTĂZI, TESTĂRI COVID-19, LA CERERE, CONTRA COST, LA SPITALUL JUDEȚEAN. CUM TE PROGRAMEZI

Începând de astăzi, Spitalul Județean de Urgență Pitești efectuează, la cerere, teste pentru detecția noului coronavirus.

Citiți și: Aparatură de ultimă generație la Spitalul Județean Pitești! Ce pacienți beneficiază

Prețul unui astfel de test este de 280 de lei.

Sunt recoltate maximum 35 de teste pe zi. De aceea, e nevoie de programare prealabilă.

Citiți și: Spitalul Județean, anunț uriaș privind noul Șef ATI care a profesat în Marea Britanie

Programările se pot face on line, pe site-ul instituției, accesând www.sjupitesti.ro.

Testările se realizează de luni până vineri, între orele 8:30 și 11:00.

Recoltarea probelor se face de către personalul sanitar din cadrul cabinetului ORL al instituției, la Unitatea de Primire a Urgențelor (UPU), în spațiul destinat internărilor de zi pentru pacienții fără suspiciune de infectare cu SARS CoV-2.

Probele vor fi procesate de către personalul din cadrul COMPARTIMENTULUI DE BIOLOGIE CELULARĂ SI MOLECULARĂ al Serviciului de Anatomie Patologică al SJU PITEȘTI.

Rezultatul testului va fi comunicat la adresa de e-mail indicată de pacient, în cel mult 48 de ore de la recoltarea probelor.

Amintim că, începând cu data de 1 iulie 2020, în cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești funcționează o unitate de izolare și tratament pentru pacienții confirmați cu infecția SARS-Cov-2 asimptomatici sau cu simptomatologie ușoară.

 

 

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3