930 x122 grota rece

cutremur

De frica cutremurului, a sărit pe geamul fast-food-ului unde era angajată

O femeie, angajata unui fast-food din Târgul Jiu, a sărit pe geamul unității atunci când pământul a început să se cutremure în timpul seismului cu magnitudinea de 5,7 pe scara Richter, produs ieri în Oltenia, Gorj.

Citiți și: Noapte agitată în România: S-a cutremurat pământul!

Fast-food-ul era la parter, potrivit gorjonline.ro, astfel că odată ieșită afară, femeia a fugit, cel mai probabil să se adăpostească. Întreaga scenă a fost surprinsă de camera de supraveghere montată în unitatea alimentară. VEZI VIDEO AICI.

Femeia era vizibil panicată și a acționat în consecință. Alături de ea în fast-food se afla și o colegă, care s-a adăpostit sub un dulap.

Citiți și: S-a cutremurat din nou pământul! Încă un seism în țară

Potrivit gorjonline.ro, și un bărbat de 53 de ani din Târgu-Jiu a sărit pe geam de la etajul unu al blocului, tot de frica cutremurului. Acesta a ajuns la spital cu fractură, mai notează sursa citată.

Seismul de ieri, 14 februarie, a avut magnitudinea de 5,7 și s-a produs în OLTENIA, GORJ, la adâncimea de 40 km.

Cutremurul s-a produs la 102km NV de Craiova, 120km SV de Sibiu, 146km V de Pitesti, 161km SE de Timisoara, 183km SE de Arad, 195km S de Cluj-Napoca, 204km E de Belgrade, 208km E de Zemun, 212km NE de Nis, 212km V de Brasov. Subiectul pe larg, AICI – Un nou cutremur puternic în România!

Reamintim că, și pe 13 februarie, un cutremur cu magnitudinea ML 5,2, la adâncimea de 15 km, s-a produs tot în OLTENIA, GORJ. 

Seismul a fost resimțit și în Pitești și a fost urmat de replici.

Sursă foto: captură video gorjonline.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3