930×122 CAPRA 5

cutremur

De frica cutremurului, a sărit pe geamul fast-food-ului unde era angajată

O femeie, angajata unui fast-food din Târgul Jiu, a sărit pe geamul unității atunci când pământul a început să se cutremure în timpul seismului cu magnitudinea de 5,7 pe scara Richter, produs ieri în Oltenia, Gorj.

Citiți și: Cutremur în această dimineață. Seismul a fost resimțit în mai multe orașe

Fast-food-ul era la parter, potrivit gorjonline.ro, astfel că odată ieșită afară, femeia a fugit, cel mai probabil să se adăpostească. Întreaga scenă a fost surprinsă de camera de supraveghere montată în unitatea alimentară. VEZI VIDEO AICI.

Femeia era vizibil panicată și a acționat în consecință. Alături de ea în fast-food se afla și o colegă, care s-a adăpostit sub un dulap.

Citiți și: A fost cutremur cu puțin timp în urmă!

Potrivit gorjonline.ro, și un bărbat de 53 de ani din Târgu-Jiu a sărit pe geam de la etajul unu al blocului, tot de frica cutremurului. Acesta a ajuns la spital cu fractură, mai notează sursa citată.

Seismul de ieri, 14 februarie, a avut magnitudinea de 5,7 și s-a produs în OLTENIA, GORJ, la adâncimea de 40 km.

Cutremurul s-a produs la 102km NV de Craiova, 120km SV de Sibiu, 146km V de Pitesti, 161km SE de Timisoara, 183km SE de Arad, 195km S de Cluj-Napoca, 204km E de Belgrade, 208km E de Zemun, 212km NE de Nis, 212km V de Brasov. Subiectul pe larg, AICI – Un nou cutremur puternic în România!

Reamintim că, și pe 13 februarie, un cutremur cu magnitudinea ML 5,2, la adâncimea de 15 km, s-a produs tot în OLTENIA, GORJ. 

Seismul a fost resimțit și în Pitești și a fost urmat de replici.

Sursă foto: captură video gorjonline.ro

[555x222px]KV_Summer_epitesti

Comentarii

Donaris 570×90