EcoMoto 930×122

reținut

De necrezut ce i-a făcut un bărbat soției! „Mascații” au intervenit

De necrezut ce i-a făcut un bărbat soției! „Mascații” au intervenit

Citiți și: „Chestor” săltat de Poliție și băgat în arest

„La data de 20 februarie 2024,  polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești, au pus în aplicare un mandat de aducere, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2016 – februarie 2024, o persoană ar fi exploatat sexual o alta (soția), pe care ar fi transportat-o în diverse locații din Marea Britanie, Italia și Germania, prin acte de violență fizică și psihică, obligând-o să practice prostituția în folosul său material.

Citiți și: Culmea tupeului! Șofer prins băut la volan, de două ori într-o zi

În urma refuzului victimei de a continua, persoana cercetată ar fi proferat amenințări, inclusiv cu moartea, la adresa fiului lor minor care se afla împreună cu aceasta, dar și a persoanei vătămate, în scopul de a o determina să revină asupra deciziei.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, în cursul zilei de 20 februarie a.c., persoana cercetată a fost depistată într-un imobil din municipiul Câmpulung, unde se afla împreună cu minorul.

Față de aceasta, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești au dispus reținerea, urmând să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Argeș cu propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

De necrezut ce i-a făcut un bărbat soției! „Mascații” au intervenit

Minorul a fost preluat de către D.G.A.S.P.C. Argeș.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale Argeș și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, precum și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.”, anunță Poliția Argeș.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3