930×122 CAPRA 5

ipj arges

Decisiv în Găvana: Surpriză neașteptată pentru polițiști! Intervenția serii

Decisiv în Găvana. Surpriză neașteptată pentru polițiști! Intervenția serii

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Pitești, 20 ianuarie 2024

Un tânăr de 18 ani din Pitești a fost prins conducând fără a poseda permis de conducere pe străzile orașului, într-un incident care implică și inconștiența unchiului său.

Incidentul a avut loc în această seara, în zona pădurii Trivale, pe strada Zamfirești. Aceștia au fost opriți de polițiștii de la Secția 2 Poliție din Găvana.

Citiți și: Pitești. A văzut prea multe filme! Un mascat a atacat oamenii în Centru!

Agenții de la Secția 2 Poliție din Găvana au câștigat o reputație impresionantă pentru capacitatea și flerul lor de a identifica și prinde șoferii care încalcă legea, demonstrând un angajament neclintit pentru menținerea siguranței pe drumurile publice.

Bani mai mulți pentru copii!

Un alt exemplu elocvent al acestei abilități a fost într-un incident recent, în care au reușit să depisteze și să oprească un tânăr care conducea drogat o mașină.

Toate detaliile cât și subiectul pe larg, AICI – Pitești. Noapte nebună: Tânăr „intoxicat” la volan, prins cu droguri și însoțit de puștoaice

Revenind la incidentul din această seară

Potrivit surselor ePitești.ro, tânărul, care nu deține permis de conducere, a fost surprins la volanul unui autoturism pe care i l-ar fi încredințat unchiul său.

În mod neașteptat, după ce adolescentul a condus mașina, unchiul său a decis să preia controlul vehiculului, deși se afla sub influența alcoolului.

Măsurile luate de polițiști

Oamenii legii au depistat rapid situația neregulamentară și au intervenit pentru a stopa vehiculul.

Tânărul de 18 ani va avea dosar penal pentru conducere fără permis.

Pe de altă parte, unchiul său este cercetat penal atât pentru că i-a încredințat autoturismul nepotului fără permis, cât și pentru conducere sub influența alcoolului.

Proceduri urmate pentru stabilirea alcoolemiei

În vederea stabilirii nivelului exact al alcoolemiei, bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgență din Pitești pentru recoltarea probelor de sânge.

Această măsură este pentru a determina gradul de încălcare a legii și pentru a lua deciziile adecvate în cadrul anchetei.

Decisiv în Găvana: Surpriză neașteptată pentru polițiști! Intervenția serii

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3