EcoMoto 930×122

uzina dacia

Decizie drastică! Uzina Dacia și toate firmele care țin de fabrică, vizate!

Decizie drastică! Uzina Dacia și toate firmele care țin de fabrică, vizate!

Citiți și: Doliu la Uzina Dacia Mioveni!

Consiliul Uniunii Europene a aprobat definitiv proiectul privind interzicerea motoarelor pe benzină, motorină și hibride începând din 2035.

Germania a reușit să obțină o scutire pentru autoturismele care utilizează combustibili sintetici.

Citiți și: Video. Marcel Ciolacu, declarații de ultim moment la Uzina Dacia Mioveni

Așadar din anul 2035, în UE vor putea fi fabricate doar autoturisme și autoutilitare care să nu mai emită particule poluante. Vor putea fi fabricate motoare electrice, inclusiv prin tehnologii cu hidrogen, dar și motoare cu ardere internă, utilizând doar combustibili sintetici ecologici.

Conform noilor norme, dacă nu vor fi modificate în urma evaluărilor ulterioare, motoarele pe benzină, motorină sau de tip hibrid nu vor mai putea fi fabricate începând din anul 2035.

Uzina Dacia și foarte mulți producători de piese adiacente din județul Argeș, (cum ar fi cablajele necesare pentru partea electrică a mașinilor și nu numai), vor fi loviți direct.

Se știe că pentru fabricarea autoturismelor electrice nu sunt necesare atât de multe piese cum sunt necesare pentru mașinile cu combustie internă!

Așadar, vin vremuri grele! Dacă nu se schimbă ceva până în anul 2035, Uzina Dacia de la Mioveni va trebui să treacă exclusiv la producerea de mașini pe curent.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90