Donaris 930 x 122

geamuri

Decizie pentru taximetriști! Sunt vizați absolut toți!

Decizie pentru taximetriști! Sunt vizați absolut toți!

Citiți și: Pitești. Accident ciudat: Un senior de 70 de ani, rupt de beat a intrat direct într-un TAXI

Taxi-urile vor putea circula și cu geamuri fumurii.

Autovehiculele cu geamuri fumurii, respectiv dotate cu geamuri cu transparență redusă, conform normelor internaționale în vigoare, vor putea fi autorizate de RAR pentru activitatea de transport în regim de taxi, conform unui proiect de lege promulgat acum de președintele Iohannis.

Citiți și: Accident în Pitești. Un taxi implicat

Proiectul fusese adoptat de Parlament, după cum a relatat Profit.ro, în urmă cu o lună, prin votul final al Camerei Deputaților.

Legislația prevede în prezent că: ”În cazul taxiurilor, Registru Auto Român (RAR) nu va elibera certificatul de agreare, dacă acestea nu au geamuri transparente sau le au acoperite cu înscrisuri, colante ori alte dotări care atenuează vizibilitatea atât dinăuntru, cât și din afară”.

Noua lege, cu inițiatori de la mai multe partide, arată că majoritatea modelelor noi de autoturisme, precum și autovehiculele cu propulsie electrică sunt echipate standard cu opacitatea geamurilor din afara câmpului vizual al șoferului.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3