930X122 MAIA

municipiul pitești

CĂLĂTORIA CU TAXIUL ÎN PITEŞTI S-A SCUMPIT

Călătoria cu taxiul în Pitești s-a scumpit. Firmele de transport în regim de taxi din Piteşti au decis să scumpească tarifele. Creșterea este de câteva zeci de bani pe kilometru.

Citiți și: Vodafone, val de scumpiri. Ce clienți sunt afectați

Tariful perceput pe timp de zi a crescut de la 2,02 lei pe kilometru la 2,50 până la 2,53 de lei (în funcție de firmă) pe kilometru, iar tariful de noapte s-a scumpit de la 2,30 de lei pe kilometru la 3 lei.

Pentru cursele în afara Piteștiului, noul tarif este de 2,82 de lei pe kilometru (vechiul tarif era de 2,30 de lei pe kilometru).

Citiți și: Breaking. Ce se întâmplă cu alimentele de bază! Acum s-a decis!

În Piteşti îşi desfăşoară activitatea circa 900 de taximetrişti, majoritatea având contracte cu firme de transport în regim de taxi. Pe piaţă activează și taximetrişti independenţi, care mai mult ca sigur că și ei se vor alinia la noile preţuri.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA