Donaris 930 x 122

bmw

DILEMĂ: CE FACI CÂND AI BMW, DAR AI PERMISUL SUSPENDAT

În ultimele 48 de ore, poliţiştii Serviciului Rutier Argeş şi ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti din județ au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 28 de permise de conducere.

Citiți și: Blocaj pe A1: Autostrada paralizată, sute de șoferi captivi în ambuteiaj!

În același interval de timp, au retras 14 certificate de înmatriculare, au dat zeci de amenzi și au întocmit mai multe dosare penale.

Printre cei luați în colimator de oamenii legii s-a numărat și un bucureștean în vârstă de 46 de ani, care s-a urcat la volanul unui BMW deși știa că nu are acest drept.

Citiți și: Bravo, Ștefan! Omul potrivit la locul potrivit! Intervenția lui a fost salvatoare

Când polițiștii Serviciului Rutier Argeş l-au oprit în trafic, pe DN 73D, în Davidești, au constatat că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat. Bucureșteanului i-a fost întocmit dosar penal. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90