930 x122 grota rece

amenzi

Din nou amenzi la botezuri în Argeș

În ultimele 48 de ore, polițiștii argeșeni au continuat acțiunile pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu virusul Covid-19.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

În cadrul acestor acțiuni, polițiștii din Mioveni au constatat că, la un local, de pe raza de competență, se afla în desfășurare un eveniment privat (botez), la care participau mai multe persoane. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat organizatorul evenimentului, care a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 3.000 de lei, conform Legii 55/2020.

Sancțiuni au fost aplicate și într-un local din Pitești

Citiți și: Angajatori amendați de ITM cu peste 157.000 €: Viețile angajaților, în pericol

„În ziua de 07 ianuarie a.c., în jurul orei 22.45, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au constatat faptul că, un local, de pe raza de competență, era deschis publicului.
Având în vedere cele constatate, administratorul societății a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, pentru nerespectarea obligației de a închide localul la ora 22.00, în contextul epidemiologic actual”, precizează IPJ Argeș.

„Aducem la cunoștința opiniei publice faptul că, începând cu data de 08 ianuarie a.c., a fost prelungită starea de alertă pe teritoriul României și au fost instituite o serie de măsuri pentru prevenirea și combaterea pandemiei de COVID-19. Una dintre măsuri este instituirea obligativității purtării măștii de protecție de tip medical sau FFP2, astfel încât să acopere nasul și gura, în toate spațiile publice închise și deschise”, transmit polițiștii.

(Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3