930×122 CUMPANA 5

datorii

DEZASTRU! DIRECȚIA PENTRU SPORT ȘI TINERET ARGEȘ ARE DATORII URIAȘE

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Argeş, instituție condusă de Laurențiu Achimescu, traversează o perioadă extrem de dificilă, aflându-se în imposibilitatea să își achite facturile pentru utilităţi.

Citiți și: Gentea, veste mare pentru sportul piteștean!

Potrivit directorului adjunct Adrian Bughiu, Direcţia are de plătit către furnizorii de utilităţi facturi restante de 90.000 de lei! Numai factura la gaze aferentă lunii ianuarie a acestui an pentru Sala Sporturilor Trivale se ridică la 21.000 de lei.

„Nu aş putea spune că situația e dramatică, dar cu siguranță este dificilă! Problemele au apărut deoarece Ministerul Tineretului şi Sportului ne-a virat bani doar pentru o lună. Ori, noi suntem acum în luna a patra a anului! Sperăm să primim cât mai repede fondurile necesare.

Citiți și: O nouă sală de sport în Pitești

Cel mai mare consumator pentru noi este Sala Sporturilor. La Sală sunt tarife impuse de minister şi nu avem ce face. De exemplu, o oră de funcţionare a Sălii Sporturilor la un meci de baschet costă 280 de lei, dar tariful impus, pe care noi îl percepem, este de 80 de lei pe oră.”, ne-a declarat Adrian Bughiu. (Foto: Adrian Bughiu și Laurențiu Achimescu)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Adi spune:

    Asa e cand stai cu mana intinsa la Minister. Un manager adevarat, si nu un director pus in functie politic, ar fi stiut cum sa eficientizeze activitatea. Achimescu asta e de 10 ani implicat in conducerea DJTS. Sa-mi spuna si mie cineva ce a lasat el pentru sportul argesean, in afara de celebrele lui replici „Nu avem cadru legal”, „Nu se poate” si „Va dau in judecata”

570 X 90 POSADA 3