Donaris 930 x 122

dacia

DIRECTOR NOU LA DACIA-RENAULT

De la 1 ianuarie 2021, Cristian Țucă îl înlocuiește pe Flavio de Almeida în functia de director executiv al direcției Achiziții Groupe Renault România. De la aceeași dată, Almeida preia noi responsabilități în cadrul grupului, în calitate de Deputy Regional Purchasing Head Renault în Rusia.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

„Cristian Țucă s-a alăturat Dacia în urmă cu 25 de ani și are un parcurs profesional consistent în activitatea de achiziții din cadrul grupului. Țucă va fi membru în board-ul companiei. Din iunie 2019, Cristian Țucă a fost director Transformare Business Groupe Renault România. Are o experiență solidă în domeniul managementului achizițiilor. Din 2010, Cristian Țucă a fost pe rând, sef departament Achiziții Piese pentru Șasiu, Echipamente exterioare și Electrice, șef departament Achiziții – Logistică, Proiecte Industriale, Servicii, Piese. Este absolvent al Universității Politehnică București, Facultatea Tehnologia Construcțiilor de Mașini, specializarea mașini-unelte”, precizează Groupe Renault într-un comunicat.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90