930 x122 grota rece

automobile dacia

DISPARIȚIE MISTERIOASĂ ÎN ARGEȘ. E DE NEGĂSIT

Dispariție misterioasă în Argeș. E de negăsit. Au trecut aproximativ două luni de la data la care Ion Zăvoianu, angajat al uzinei Automobile Dacia din Mioveni, a fost văzut ultima oară (în noaptea de 13 spre 14 noiembrie 2018).

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Cea mai recentă ipoteză pe care autoritățile o aveau despre argeșean s-a dovedit a fi o pistă falsă.

Bărbatul este de negăsit, iar Poliția Argeș, cel puțin oficial, nu are nicio altă informație despre unde ar putea fi Ion Zăvoianu.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a fugit din Spitalul Județean

”Momentan, nu avem nicio informație despre unde ar putea fi bărbatul. Persoanele care ne pot oferi detalii despre argeșean sunt rugate să sune la 112 sau să ia legătura cu Poliția Câmpulung sau Secția de Poliție Rurală Stâlpeni, la numerele de telefon 0248.512.100, respectiv 0248.565.566”, declară pentru ePitești purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, Florin Popa.

Vă reamintim că în noaptea de 13 spre 14 noiembrie 2018 Ion Zăvoianu ar fi plecat de acasă pentru a bea o cafea la o benzinărie din comuna argeșeană Coșești. Este și locul în care a fost văzut ultima oară. După ce a plecat de la benzinărie, bărbatul nu a mai revenit la domiciliul său.

Semnalmente: înălţime circa 1,70 metri, constituţie atletică, păr negru și tuns mediu, ochi căprui și faţă rotundă.

Vestimentație la momentul dispariției: geacă de culoare neagră din piele, pulover verde cu gri, pantaloni din stofă de culoare neagră, pantofi negri, iar pe cap purta un fes din material textil de culoare neagră. (Foto principal: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3