930×122 CAPRA 5

dna pitesti

DNA Pitești are un nou procuror șef!

DNA Pitești are un nou procuror șef! Este vorba despre Marius Ștefan (foto).

Citiți și: DNA, oficial despre acuzațiile ce i se aduc unui cunoscut avocat din Pitești

Hotărârea a fost luată astăzi, 15 martie, în unanimitate, în cadrul unei ședințe a secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

Citiți și: Pitești/Video. Ce se întâmplă cu edilul din Mioveni! Acesta a părăsit sediul DNA

Marius Ștefan a deținut timp de patru ani funcția de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea în funcţia de procuror şef al Serviciului teritorial Piteşti din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie a domnului ŞTEFAN MARIUS IONEL, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, delegat în funcţia de prim procuror adjunct la această unitate de parchet, începând cu data de 01.04.2022, până la ocuparea funcţiei prin numire, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

De asemenea, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât încetarea delegării în funcţia de prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş a domnului ŞTEFAN MARIUS IONEL, începând cu data de 01.04.2022. (unanimitate)”, se arată în ordinea de zi soluționată a ședinței de astăzi, publicată pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturii.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Stanculescu Marius spune:

    Un nr de tel ptr a veni an audința..că la ce este la judecatoria Pitești. Lasă de dorit..0744129175

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA