NOR CURIER 930X122

argeseni

DOI ARGEŞENI DE 80 DE ANI, GĂSIŢI DECEDAŢI ÎN CASE

Echipajele SMURD au intervenit în ultimele zile la 85 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, dintre care la 6  s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Citiți și: Motive de îngrijorare pentru salariați!

În două situaţii, angajaţii SMURD nu au mai putut face nimic.

Pe 26 decembrie, la ora 13, un echipaj cu ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în municipiul Piteşti, pe strada Carol Davila, la o pacientă de 80 de ani, găsită în stop cardio-respirator. S-au  efectuat manevrele de resuscitare, dar fără rezultat.

Citiți și: Ce se întâmplă cu salariile argeșenilor

Tot ieri, dar la ora 21:34, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în municipiul Piteşti, pe strada Hamangiu, la un pacient de 80 de ani, găsit decedat, cu insuficienţă cardio respiratorie acută. Nu s-a impus efectuarea manevrelor de resuscitare.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90