930×122 POSADA 5

amenzi

Doi bărbați prinși fără certificat verde au iscat un scandal cu jandarmii

Doi bărbați, aflați pe terasa unui restaurant din municipiul Câmpulung, au devenit recalcitranți la vederea unui echipaj de jandarmi aflat în control, în local. Totul a început atunci când oamenii legii le-au cerut celor doi clienți, spre verificare, certificatul verde.

Citiți și: Argeș: Firmă amendată cu 10.000 de lei pentru nereguli silvice

Cei din urmă au refuzat să le prezinte și totodată să se legitimeze. Mai mult decât atât, aceștia au adresat injurii jandarmilor, iar unul dintre cei doi bărbați a încercat chiar să împiedice exercitarea atribuțiilor de către oamenii legii.

Pentru isprava lor, jandarmii le-au aplicat o „notă de plată” de 5000 de lei.

Citiți și: Jandarmii argeșeni, mobilizați la meciul dintre F.C. Argeș și F.C. Voluntari

O situație deosebită au întâlnit jandarmii câmpulungeni, atunci când pe timpul verificărilor, doi bărbați care se aflau pe terasa unui restaurant nu au prezentat certificatele verzi. 

Cei doi bărbați au refuzat să se legitimeze și au adresat injurii jandarmilor care efectuau verificări.

În plus, unul dintre bărbați a încercat să împiedice exercitarea atribuțiilor de către jandarmi. În final, nota de plată pentru cei doi bărbați a fost de 5000 de lei.”, transmite Jandarmeria Argeș printr-un comunicat de presă.

Pe parcursul activităților de control, care au avut loc în weekend, jandarmii argeșeni au aplicat mai multe sancțiuni.

În ziua de 08 ianuarie, a.c., jandarmii argeșeni au depistat mai multe societăți comerciale, pe raza municipiului Pitești și Câmpulung, ai căror angajați nu au verificat certificatele verzi ale clienților, fapt pentru care administratorii au fost sancționați cu amenzi în valoare de 4000 de lei.

Mai mult, administratorul unei societăți comerciale din municipiul Câmpulung a fost sancționat cu amendă în valoare de 5000 de lei pentru faptul că a permis clienților să fumeze în interior.”, se mai arată în comunicat.

Foto principal: descriptiv, Sursa ct100.ro

[555x222px]-CampanieVanzari-ePitesti

Comentarii

570×90 MAIA