EcoMoto 930×122

politisti

Doi polițiști, o femeie și un bărbat, s-au împușcat în cap!

Incident dramatic în această dimineață la Poliția Dej!

Citiți și: Polițiști de la Rutieră, condamnați să dea înapoi brânza luată ca șpagă

Un polițist s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, chiar în fața colegului său pe care trebuia să îl înlocuiască, notează Antena 3.

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a intrat în camera armelor și a tras. Glonțul a pătruns pe deasupra urechii și a ieșit pe partea cealaltă, potrivit sursei citate.

Citiți și: Lebăda neînfricată a sfidat polițiștii la intrarea în Pitești

La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj medical, care i-a acordat agentului primele îngrijiri medicale.

Ulterior, acesta a fost transportat la Spitalul din Dej, în comă.

Bărbatul este căsătorit și are un copil minor.

Acesta a fost cercetat disciplinar de fostul comandat, însă până în acest moment nu se știe dacă există o legătură între tentativa de sinucidere și cercetare.

“La data 31 octombrie a.c., în jurul orei 07.50, la nivelul Poliției municipiului Dej a fost înregistrat un incident cu cadru. Un agent de poliție a suferit leziuni grave, în urma folosirii armamentului. Conform primelor date, acesta s-ar fi împușcat cu armamentul din dotare.

În cauză, a fost solicitat de urgență, prin apel 112, un echipaj medical, pentru a-i acorda îngrijiri medicale de specialitate.

În acest caz, s-a format o echipă operativă de polițiști specialiști, care desfășoară activități de cercetare, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul”, a precizat IPJ Cluj.

De asemenea, tot în această dimineață, o polițistă de la IPJ Buzău și-a pus capăt zilelor cu arma din dotare, la locuința sa.

Potrivit stiripesurse.ro, poliţista se afla în timpul serviciului, dar incidentul a avut loc la domiciliul său din cartierul Dorobanţi din municipiul Buzău.

Foto descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90