Donaris 930 x 122

fără permis

Dosar penal pentru un tânăr din Argeş. Rămas fără permis pentru viteză, a „insistat” să conducă

Un conducător auto care nu poate fi considerat responsabil a fost depistat în dimineața zilei de astăzi, 02 noiembrie a.c., de polițiștii Serviciului Rutier Argeș.

Citiți și: Tupeu, nu glumă! Pentru a noua oară prins la volan fără permis!

Cu ocazia unei verificări efectuate în trafic, pe DN 67B, pe raza localității Moșoaia, polițiștii rutieri au constatat că la volanul autoturismului se afla un bărbat de 32 de ani, din Poiana Lacului, care conducea fără drept.

„Din verificări s-a stabilit că cel în cauză avea dreptul de a conduce suspendat, deoarece anterior a fost depistat cu aparatul RADAR, conducând cu viteză excesivă.  În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Citiți și: Argeș: Beat bine și cu permisul anulat, a provocat un accident

Reamintim că permisul de conducere nu implică doar exercitarea unui drept, ci și respectarea unor obligații, care nu fac altceva decât să împiedice producerea de evenimente rutiere, ce pot avea ca urmări atât producerea unor pagube, cât și rănirea unor persoane sau chiar pierderea de vieți omenești.

Recomandăm tuturor conducătorilor auto să conștientizeze că prin încălcarea regulilor de circulație nu își pun în pericol doar propria persoană, ci și persoanele cu care se deplasează în același autovehicul, precum și pe alți participanți la trafic”, precizează IPJ Argeş.

(Foto: descriptiv)

Donaris 555×222

Comentarii

570 pe 90 Costache