NOR CURIER 930X122

şoferiţe

Două doamne grăbite la volan au rămas fără permis

Două şoferiţe din Argeş s-au ales cu amendă şi cu permisul suspendat, după ce au fost depistate de poliţişti rulând cu viteze peste limita legală admisă.

Citiți și: Surprize în trafic, pentru șoferițe, din partea polițiștilor argeșeni!

Prima, o tânără de 25 de ani din Coşeşti, identificată drept I. O. Aceasta conducea un BMW, în momentul în care aparatul RADAR a surprins-o pe DN 73, la Mihăeşti, având o viteză de 124 km/h. Conducătoarea auto a fost sancţionată cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Cea de-a doua a fost surprinsă tot pe DN 73, de data aceasta pe raza localităţii Ţiţeşti. Este vorba despre E. B., femeie de 53 de ani, din Câmpulung. Conducea un Volvo cu 119 km/h. Şi ea a primit aceeaşi amendă, iar dreptul de a conduce i-a fost suspendat pentru 90 de zile.

Citiți și: (VIDEO) ȘOFERIȚE TRASE PE DREAPTA PE BULEVARDUL BRĂTIANU

(Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90