Donaris 930 x 122

şoferiţe

Argeş: Şoferiţele „zburdă” cu maşinile, cot la cot cu vitezomanii versaţi

Poliţiştii rutieri argeşeni au continuat verificările în trafic pentru siguranţa circulaţiei, iar în weekend-ul care tocmai s-a încheiat, mai multe persoane au fost depistate conducând cu viteză excesivă.

Citiți și: Surprize în trafic, pentru șoferițe, din partea polițiștilor argeșeni!

Pe lista vitezomanilor suprinşi de RADAR au fost şi două femei: Lucia D., de 40 de ani din Bragadiru, jud. Ilfov, respectiv Maria M., de 41 de ani din Sinaia, jud. Prahova.

Prima a fost depistată de către polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, pe DN 73, pe raza localității Mihăești. Şoferiţa grăbită conducea un autoturism Opel când a fost înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 118 km/h.

Citiți și: În weekend, șoferii și-au făcut de cap pe DN 73

„Cea în cauză a fost sancționată conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, cu amendă în valoare de 1.305 lei, totodată fiind aplicată măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 90 de zile”, precizează IPJ Argeş.

În cel de-al doilea caz, Maria M. conducea un autoturism Volkswagen  – tot pe DN 73. Poliţiştii din Câmpulung au depistat-o cu RADAR-ul în timp ce rula cu o viteză de 127 km/h prin localitatea Dragoslavele.

Şi Maria M. a avut parte de acelaşi „tratament”: amendă 1.305 lei şi permis suspendat pentru 90 de zile.

Cât despre şoferii vitezomani, merită menţionat Bogdan I., de 36 de ani, din Piteşti, care s-a remarcat la volanul unui Mercedes având o viteză de 138 km/h. Acesta a fost depistat pe raza localităţii Călineşti, de către poliţiştii din cadrul Formațiunii Rutiere Topoloveni.

În fine, Gheorghiţă C., în vârstă de 56 de ani, din Bucureşti, conducea un autoturism Skoda când a fost surprins cu viteza de 114 km/h, pe raza localităţii Mihăeşti.

Cu toţii au primit amenzi de 1.305 lei, iar permisele de conducere le-au fost suspendate pentru 90 de zile.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90