SMART KIDS 930X122

vitezomani

Piteștean cu Audi la „blană” prin localitate, a rămas pieton

În ziua de 20 august a.c., polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni l-au depistat pe Andrei P., bărbat de 23 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism Audi pe DN 7, pe raza localității Leordeni, fiind înregistrat cu aparatul RADAR cu viteza de 145 km/h.

Citiți și: Ziua în care Poliția iese ”la vânătoare”. Va scoate toate radarele pe străzi!

Bărbatul a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar dreptul de a conduce a fost suspendat pentru 90 de zile.

Un alt vitezoman a fost amendat și lăsat pieton de către polițiștii Biroului Rutier Câmpulung. Aceștia l-au depistat pe David F., în vârstă de 28 de ani, din Mihăești, care conducea un autoturism Peugeot pe DN 73, pe raza localității Rădești, fiind înregistrat cu aparatul RADAR cu viteza de 128 km/h.

Citiți și: Argeş: Şoferiţele „zburdă” cu maşinile, cot la cot cu vitezomanii versaţi

David F. a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar dreptul de a conduce a fost suspendat pentru 90 de zile.

(Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3