930×122 CAPRA 5

vitezomani

VITEZOMANUL CU DUSTER A FOST MAI CU „MOŢ” DECÂT CEL CU BMW

La sfârşitul săptămânii trecute, doi şoferi au rămas pietoni după ce au fost depistaţi pe drumuri din localitate circulând cu viteză excesivă.

Citiți și: Ziua în care Poliția iese ”la vânătoare”. Va scoate toate radarele pe străzi!

Astfel, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung l-au depistat pe Alexandru C., un tânăr de 19 ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism Duster pe raza localității Țițești, având 120 km/h în momentul în care a fost surprins de RADAR. Tânărul a fost sancţionat contravenţional conform OUG 195/2002R, cu amendă în valoare de 1305 lei, şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

Tot cu poliţişti din cadrul Biroului Rutier Câmpulung a avut de a face şi Aurel B., de 42 de ani, din Stâlpeni, care conducea un BMW prin localitate cu viteza de 116 km/h. Bărbatul a fost amendat şi lăsat fără permis ca şi primul.

Citiți și: Argeş: Şoferiţele „zburdă” cu maşinile, cot la cot cu vitezomanii versaţi

(Foto: Descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3