Donaris 930 x 122

vitezomani

Tânăr din Piteşti, surprins de radar în timp ce gonea la volanul unui Jaguar

Şoferi pericol public în Piteşti, asta au surprins la sfârşitul săptămânii polițiștii din cadrul Biroului Rutier.

Citiți și: Ziua în care Poliția iese ”la vânătoare”. Va scoate toate radarele pe străzi!

Primul depistat a fost un tânăr de 19 ani, din Pitești, care conducea un autoturism Jaguar pe bld. Republicii, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 122 km/h. Şoferul, identificat drept Dumitru P., a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 90 de zile.

Conducea sub influența alcoolului

Citiți și: Argeş: Şoferiţele „zburdă” cu maşinile, cot la cot cu vitezomanii versaţi

Tot polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești l-au depistat pe Mihai Bobi G., bărbat de 27 de ani, din Cuca, care conducea un autoturism pe bld. Republicii, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Etilotestul a indicat 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90