NOR CURIER 930X122

copil mort

Drama unei familii! Și-au găsit copilul de 13 ani mort în casă!

Caz cumplit! O familie și-a găsit copilul de 13 ani mort în casă.

Citiți și: Patru copii prinși sub dărâmăturile unui internat prăbușit. Un băiat a decedat

Tragicul eveniment a avut loc marți seara, în municipiul Zalău, județul Sălaj.

Membrii familiei au chemat imediat Ambulanţa, dar din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l resuscita pe copil.

Citiți și: Înfiorător! Copil de 9 ani a murit în fața părinților căzând cu bicicleta

Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

Polițiștii din Sălaj au fost sesizați prin SNUAU 112 că, într-o locuinţă din municipiul Zalău, a fost găsit de către familie un copil în stare de inconştienţă.

„La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău împreună cu un poliţist criminalist. Victima a fost identificată ca fiind un minor de 13 ani, din municipiul Zalău. Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, a fost declarat decesul acestuia”, transmite Poliția Sălaj, potrivit Antena 3.

ISU Sălaj a realizat manevrele de resuscitare, însă nu s-a putut face nimic pentru salvarea copilului.

„La dispeceratul ISU-Ambulanță am primit un apel prin numărul de urgență 112 care anunța un caz medical pe Aleea K Karoli din Zalău. A fost trimis echipajul de terapie intensivă mobilă (TIM) care găsește la locul intervenției o persoană inconștientă. S-au efectuat manevre de resuscitare, rămase fără succes, persoana fiind declarata decedat”, transmite ISU Sălaj.

Potrivit Magazin Sălăjean, polițiștii iau în calcul ipoteza unei sinucideri. Corpul neînsufleţit al minorului a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Sălaj, în vederea efectuării necropsiei şi pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Foto descriptiv: Digi24

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90