Donaris 930 x 122

constantin bâlea

DRUM MULT AȘTEPTAT ÎN OARJA

Drum mult așteptat în Oarja. După cum v-am anunțat, viitorul drum expres Pitești – Craiova va trece prin mai multe comune din județul Argeș.

Citiți și: Poliția face lumină în cazul scandalului din stația de autobuz

Printre altele, tronsonul 4 al drumului, care va avea o lungime de 31,81 de km (între km 89+300 și km 121+115) și care va fi construit între limita administrativă dintre județele Olt și Argeș și intersectia cu autostrada A1 București – Pitești, va tranzita și comuna Oarja.

Acest lucru și faptul că are deschidere către autostrada A1 fac din Oarja, localitate administrată de primarul Constantin Bâlea, un adevărat punct de reper pentru firmele care vor să investească în zonă, investiții care ar urma să aducă și numeroase locuri de muncă.

Citiți și: S-a dat alarma la un depozit de lângă Pitești!

Pe de altă parte, la Primăria Oarja numeroși cetățeni ale căror terenuri sunt situate pe traseul viitorului drum expres au depus deja documentația necesară pentru a fi despăgubiți.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3