dacia

CE MAȘINĂ TESTEAZĂ RENAULT ÎN ROMÂNIA?

Deși este vorba despre un sedan, mașina surprinsă în trafic între Pitești și Vâlcea de curând nu este nici pe departe cea de-a treia generație a modelului românesc.
Un șofer care a văzut mașina în trafic a transmis fotografii către Promotor. Sedanul are o parte frontală care seamănă cu ceea ce am putea vedea la Renault Megane V.

Deși mașina surprinsă pe șoselele din România pare să fie într-o fază finală a dezvoltării, francezii susțin că Renault Megane V va ajunge în showroom-uri abia în 2022. Modelul va fi produs în continuare la uzina Renault din Palencia din nordul Spaniei.

Citiți și: Ce profit are Dacia

Dacia Logan III a intrat în faza finală de dezvoltare. Mai multe prototipuri au fost surprinse, în ultima perioadă, pe șoselele din România.Logan III ar fi trebuit să fie prezentat în toamnă la Salonul Auto de la Paris. Dar pentru că evenimentul nu va mai avea loc și pentru că mașina este aproape gata, Dacia ar putea să o prezinte oficial în această vară.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441