NOR CURIER 930X122

dacia

CE MAȘINĂ TESTEAZĂ RENAULT ÎN ROMÂNIA?

Deși este vorba despre un sedan, mașina surprinsă în trafic între Pitești și Vâlcea de curând nu este nici pe departe cea de-a treia generație a modelului românesc.
Un șofer care a văzut mașina în trafic a transmis fotografii către Promotor. Sedanul are o parte frontală care seamănă cu ceea ce am putea vedea la Renault Megane V.

Deși mașina surprinsă pe șoselele din România pare să fie într-o fază finală a dezvoltării, francezii susțin că Renault Megane V va ajunge în showroom-uri abia în 2022. Modelul va fi produs în continuare la uzina Renault din Palencia din nordul Spaniei.

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

Dacia Logan III a intrat în faza finală de dezvoltare. Mai multe prototipuri au fost surprinse, în ultima perioadă, pe șoselele din România.Logan III ar fi trebuit să fie prezentat în toamnă la Salonul Auto de la Paris. Dar pentru că evenimentul nu va mai avea loc și pentru că mașina este aproape gata, Dacia ar putea să o prezinte oficial în această vară.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90