dacia

Dacia: Anunțuri privind programul de lucru și prima de Paști

Dacia: Anunțuri privind programul de lucru și prima de Paști.

Citiți și: Ce profit are Dacia

Contextul economic dificil generat de criza componentelor electronice a avut ca efect o serie de întreruperi ale activității de fabricație în prima parte a anului în curs.

Aceste întreruperi au dus la pierderea unui număr important de vehicule. O parte din aceste vehicule le putem recupera printr-un efort colectiv și prin modificarea programului de lucru inițial stabilit pentru al doilea semestru al anului. Astfel, este necesar să lucrăm în săptămâna 34 în 3 schimburi complete.

Citiți și: „La mulți ani, Dacia, și la cât mai multe și mai mari performanțe!”

Diferența de 5 zile de concediu de odihnă va fi acordată ca și concediu individual începând cu luna mai 2021.

Persoanele care vor fi prezente în săptămâna 34 vor semna o fișă de prezență în baza căreia vor beneficia de un bonus de performanță în valoare de 500 de lei brut. Plata acestui bonus se va efectua în data de 6 septembrie. Contăm pe prezența și pe suportul dumneavoastră, astfel încât să putem depăși împreună această perioadă și să răspundem la timp solicitărilor clienților noștri „.

În ceea ce privește prima de Paște de la Dacia, un alt anunț arată că salariații vor primi câte 1.826 de lei brut, din care se va acorda în avans suma de 1.450 de lei luni, 26 aprilie 2021.

Prima de Paști se acordă salariaților cu contract de muncă activ la data de 1 aprilie 2021. Regularizarea elementelor fiscale se va face la lichidarea lunii aprilie.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441