930×122 CAPRA 5

control

TARGUL_CARNEXPO_DANIEL_CONSTANTIN_1

DANIEL CONSTANTIN, ÎN CONTROL LA HIPERMARKET

Ministrul Agriculturii, deputatul de Pitești Daniel Constantin, se află la această oră într-un hipermarket Kaufland din București.

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

Vizita are loc în prezența camerelor de luat vederi ale televiziunilor ca urmare a reclamațiilor potrivit cărora retailerii ar fi mărit prețurile la raft ale produselor pentru a „acoperi” scăderea la 9% pe 1 iunie a taxei pe valoarea adăugată la alimente.

„Este incorect ca cineva să profite în această perioadă! (…) Speculanții vor suferi consecințele!”, a spus ministrul în declarația de presă făcută în magazin. Gazda, directorul hipermarketului, a infirmat acuzațiile la adresa retailerilor.

Citiți și: Pici la ITP pe loc și iei și amendă! Obicei periculos al șoferilor!

Ținând cont de faptul că, firesc într-o economie de piață, statul nu are cum să intervină direct asupra politicii de prețuri a particularilor, vizita ministrului Agriculturii poate fi interpretată ca un semnal pentru hipermarketuri că Guvernul stă cu ochii pe retaileri să nu își bată joc de măsura de diminuare a TVA-ului și de populație.

Instituțiile abilitate ale statului vor controla în săptămânile care urmează dacă hipermarketurile au scumpit sau vor scumpi produsele alimentare, în dispreț față de consumatori, pentru a profita de pe urma reducerii de la 24% la 9% a TVA-ului. (Foto: Arhivă)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA