Donaris 930 x 122

control

TARGUL_CARNEXPO_DANIEL_CONSTANTIN_1

DANIEL CONSTANTIN, ÎN CONTROL LA HIPERMARKET

Ministrul Agriculturii, deputatul de Pitești Daniel Constantin, se află la această oră într-un hipermarket Kaufland din București.

Citiți și: Proiect uriaş în Piteşti. Surse: planul include şi un McDonald’s cu Drive

Vizita are loc în prezența camerelor de luat vederi ale televiziunilor ca urmare a reclamațiilor potrivit cărora retailerii ar fi mărit prețurile la raft ale produselor pentru a „acoperi” scăderea la 9% pe 1 iunie a taxei pe valoarea adăugată la alimente.

„Este incorect ca cineva să profite în această perioadă! (…) Speculanții vor suferi consecințele!”, a spus ministrul în declarația de presă făcută în magazin. Gazda, directorul hipermarketului, a infirmat acuzațiile la adresa retailerilor.

Citiți și: INTERVIU – Daniel Constantin: La PNL Pitești mizez pe Mihai Coteț

Ținând cont de faptul că, firesc într-o economie de piață, statul nu are cum să intervină direct asupra politicii de prețuri a particularilor, vizita ministrului Agriculturii poate fi interpretată ca un semnal pentru hipermarketuri că Guvernul stă cu ochii pe retaileri să nu își bată joc de măsura de diminuare a TVA-ului și de populație.

Instituțiile abilitate ale statului vor controla în săptămânile care urmează dacă hipermarketurile au scumpit sau vor scumpi produsele alimentare, în dispreț față de consumatori, pentru a profita de pe urma reducerii de la 24% la 9% a TVA-ului. (Foto: Arhivă)

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441